subscribe

Stay in touch

  *At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos
  Нагоре
  Снимка Alt

  FAQ Page

  Въпроси

   
  1.Какъв е стандартният срок за доставка?
  › Стандартния срок за доставка е 1-3 работни дни, за поръчки направени до 16:00AM. Поръчки, направени след 16:00АМ се обработват на следващия работен ден.
   
  2.Предлагате ли опция преглед при получаване от куриер?
  › Да, всяка наша пратка се изпраща с опцията „прегледай преди да платиш“. Желателно е да се възползвате от нея, за да може ако има разминаване в поръчаното и полученото, да не приемате пратката. Така тя ще се върне при нас, а вие ще може да направите нова поръчка.
   
  3.Мога ли да направя поръчка по телефона?
  > При желание да направите поръчка по телефона се обадете на тел. 087 6917113 Ще се свържете с наш консултант и ще ви помогне с поръчката. За целта – трябва да ни предоставите: Име, Фамилия, e-mail, Адрес и телефон за доставка.
   
  4.Кога и как мога да откажа поръчка?
  ›  Можете да откажете вашата поръчка чрез e-mail към office@fallenangel.bg  или с обаждане на 087 6917113 . Нужно е да цитирате номера на вашата поръчка.
   
  Ако сте получили мейл с номер на товарителница за проследяване на доставката, няма да можем да откажем вашата поръчка през системата, но можете да откажете да пратката чрез системата на куриера.
   
  5.Ще получа ли обаждане за потвърждаване на поръчката?
  > Всяка една поръчка ще бъде потвърдена след завършването и чрез имейл или обаждане на посоченият телефон от нашият екип. 
   
  6.Мога ли да платя при доставка?
  > Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки, като използва по свой избор една от изброените по-долу възможности. На сайта е възможно плащане чрез наложен платеж, плащане с карта (при получаване на пратката от куриера или на място от офиса и плащане с виртуален терминал) и чрез банков превод.
   
  Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.
   
  “Фолен Ейнджъл Профешънъл” EООД не носи отговорност, ако даден метод на плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на fallenangel.bg 

  A touch of perfection.

  Ресет на Парола